Topaz crashing after saving photos, wont autopilot newly added photos

Every time Photo Ai saves around 10 photos it crashes. I have to relaunch it time and time again. If it dosen’t crash, If I close all images and load 10 more it will not apply autopilot to the images, but if I close the program and reopen it will apply them. I dont have any other programs running in the background as it saves
2024-03-26-17-56-38.tzlog (487.3 KB)
2024-03-26-18-01-4.tzlog (23.0 KB)
DxDiag.txt (95.6 KB)

Steps to reproduce issue:

  1. Step 1
  2. Step 2
  3. Step 3

Topaz Photo AI [v1.x.x] on [Windows/Mac]

Thanks for sending those in.

I would like to see if updating your GPU driver will resolve the problem.

Please use the following link to update your driver: AMD Radeon | RX 6700 XT | Driver Update

After the update, let’s try getting you on the most recent version release.

Please make sure you’ve also turned off any firewall, VPN, or proxy that may be on your computer. These are known to block the installation. Also, make sure there are no settings or configurations in your OS system that could interfere.

Try using the following link:

If you are still experiencing problems, please reach out to us at the following link:

Topaz Labs | Support Page

I’ve updated both the GPU and topaz versions and same issue. I have to restart topaz after each small batch

Please reach out to us at the following link:

Topaz Labs | Support Page

This topic was automatically closed after 60 days. New replies are no longer allowed.