Not generateing a processes image in Photoshop

Hi;

I purchased Topaz Photo AI for Mac today, but I am not happy with the results. In many cases, the plug-in did not generate a processed image in Photoshop, even though it showed a good result in the preview window. In some cases (about 50%) it crashed Photoshop.

I am waiting for a satisfactory solution. Otherwise I will ask for a refund.

Thanks.

Alp Can

Please follow the instructions below to perform a clean install to better troubleshoot why you had this problem with Topaz Photo AI:

First please make sure that you have Photoshop fully closed before proceeding

Start by clearing any previous plist files that are on your computer for Topaz Photo AI by following the steps in the link below:

Topaz Photo AI | plist Files Mac

After you have done this, disable any antivirus, firewall, VPN, or proxy software that might be active on your computer. These tools are sometimes known to interfere with the installer’s ability to download the model files.

Please also ensure that the Topaz Photo AI installer has all the proper settings in your system by going to your Mac System Settings > Privacy & Security tab and scrolling down to the security section. You will want to make sure you have 'App Store and identified developers ’ selected. Here is a video example:

Example of Proper System Preferences

Finally, rerun the installer. You can download a new installer from the downloads page directly :

Topaz Labs Download Page

If you are still experiencing problems after following these steps please reach out to us at the following link:

Topaz Labs | Support Page