Iris not working

i am trying out iris before buying but for some reason Iris face enhance model is not working, it just shows me the extremely blurred video output

@Imo @Akila

Could I take a look at the app’s log files to see what is causing the error in Video AI?

To gather logs, please select Help > Logging and make sure that there is a check mark next to File Logging. Next, recreate the issue and then return to the Help menu and select > Get Logs for Support and attach the “logsForSupport.tar.gz” file to your reply.

logsForSupport.tar.gz (50.9 KB)

here you go, ijust downloaded the trial version today, so its the latest version available

Could we try the same export after installing the latest NVIDIA studio driver for the RTX 2060?

i just rendered a five minute 8k upscale using iris model at 60fps and the file is practically unplayable, it stutters. i never had this issue with the other models. it took 7 hours to convert and im using an rtx 3090 with 128gb ram, and a 16 core cpu with a 4tb nvme pcie 4.0 that can write 3500mbps.

When i started the render, i selected iris model, motion deblur, and 60fps chronos fast, with grain size 3 and grain amount 2, dynamic high mp4 main 10 bit. The source file is 1080p and was only 50mb. after conversion the file was 20gb. i have played a 400gb file before with playerfab so i dont understand why the 20gb file is unplayable. when i say unplayable i can hear the audio, but it stutters and the image just sort of freezes on and off like its playing at ultra slow motion. i made sure none was checked when selecting chronos fast under interpolation, so thats not the issue. i think its a bug that doesnt happen with iris until you activate 60fps with 8k resolution. Please look into the issue if possible and test what i mentioned.

Hello,

Does this file playback normally in any other apps, like Davinci Resolve or mpv?