Editing from Lightroom (Plugin Extras) - Can't Process More than 10 Pictures

Since the upgrade to PhotoAI 2.3.0 I am now seeing that anytime I try to process more than 10 pictures from Lightroom Classic, PhotoAI will only process 10 of the pictures. Those pictures are also not being returned to Lightroom to be imported into the catalog. I do find the 10 processed photos in the directory where they originated from (my setting).

This happens on both my Mac and my Windows 11 workstation.

Steps to reproduce issue:

  1. Import photos to Lightroom Classic (13.1)
  2. Select the photos that you want to process with PhotoAI. (In this most recent attempt I had 72 photos selected.)
  3. In Lightroom choose, File, Plug-in Extras, Process with Topaz PhotoAI.
  4. You are taken to PhotoAI but you only see 10 pictures. You can make any adjustments you would usually make and click the Save 10 Photos to Lightroom button.
  5. Processing occurs, but then PhotoAI just closes. There is no handoff back to Lightroom to import the dng files.

My MacBook Pro is an older Intel processor 15" 2017 model on Ventura 13.6.3 with 16 GB RAM

My Windows 11 machine I built, AMD 5950X Ryzen 9 processor, 3080ti Graphics card, 64 GB RAM.

Topaz Photo AI [v1.x.x] on [Windows/Mac]

Hey There,

This is a known issue that’s has already been caught by our developers and the fix will be released in the next update!

Great, thanks for the update.

Hi, im still having this issue, updated Topaz last night. has the issue not been sorted yet??

I also have this issue with 2.4.2

This topic was automatically closed after 60 days. New replies are no longer allowed.