Photo not exported to LRC after using photo AI

Steps to reproduce issue:

  1. Step 1 - from LRC select File > Process with Topaz Photo AI
  2. Step 2 appears in Photo AI > it is processed by photo AI
  3. Step 3 Select Export to Adobe LrC
  4. Step 4 It does its processing to save as DNG, finishes, DNG file does not appear in LrC
    5 Step 5 Re-run the exact same process on the same photo - the second time round it does appears as .dng phot next to original - this has been happening since last few updates

Topaz Photo AI [v3.0.4] on [Mac 3.7GHz 6-Core Intel Core i5, 32GB 2667 Ram - running Sonoma 14.5 ]



Image 20-6-24 at 08.44

Let’s try resetting your Lightroom plugin to start with the troubleshooting process. Please follow these directions below:

  1. Close Lightroom fully.
  2. Run the Topaz Photo AI installer again. Get a new one from the downloads page: Topaz Labs Downloads
  3. Open Lightroom and check the File > Plug-ins Extras again.

Also open Topaz Photo AI and go to Preferences > General > Lightroom Classic and make sure that you have the option to Place processed images back into collections enabled.

Screenshot-2024-06-03-at-7-16-50--AM.png

After you have done these steps let me know if the plugin is working again.

Topaz Labs Documentation | Topaz Photo AI | Plugins | Lightroom Classic

If it does not, open Topaz Photo AI, go to the menu bar on the top, and click the 'Help > Open Log Folder ’ menu option. You should be able to attach the whole folder to this email to send to me.

tpaiLogRequest.png