It seems like the screen is frozen

I wouldn’t have thought that Topaz would launch an immature version with Photo AI3.
Help! How can I switch back to a working version 2?

Steps to reproduce issue:

  1. The image (dng) is loaded. Duration at least 3 minutes
  2. I would like to sharpen the image. I can’t see what settings I’m making. Then the image is denoised and sharpened. Duration at least 10 minutes. It seems like the screen is frozen.
  3. When I try to save the image, the program crashes.

Topaz Photo AI [v3] on [Mac]

I’d like to get some more information to help troubleshoot the problem you are having.

Could you send us your computer’s full system profile?

Also if you can, please try to recreate this crash in Topaz Photo AI, then go to Help > Open Log Folder, please send me all of the files within that folder. You should be able to attach them directly as a response to this thread.

If you would prefer you can securely submit your files(s) to my Dropbox using the link below. Make sure to send me a note to let me know you sent something. :slight_smile:

Dropbox File Request

If you would prefer to revert back to any previous version you can find all previous versions of Topaz Photo AI from the following link:

Screen wasn’t frozen, because I was able to work in outlook, and other apps.

Solved the Problem by myself.
I completely uninstalled version AI 3.0.2.
Then I downloaded the installation file for version 3.0.2 and reinstalled it.
Now, AI 3.0.2 works fine.

1 Like